Als Consultant en Interim-manager ben ik inzetbaar binnen de Zorgsector en de farmaceutische industrie

 
Over Marrewijk HCIM

Marrewijk HCIM is de creatie van Connie van Marrewijk. Ik ben na mijn studie Biomedische Wetenschappen bij een internationaal farmaceutisch bedrijf gaan werken als Rayon Manager, waarna ik via een Management Development Programma (de Baak) de mogelijkheid kreeg om door te groeien naar de rol van Product Manager, eerst nationaal, en een aantal jaar later gevolgd door een internationale stap naar Global Marketing vanuit de Amerikaanse vestiging. Na 10 jaar was de tijd rijp voor een carrière als zelfstandige eerst onder de bedrijfsnaam FLEX4FARMA, waarna in 2014 Marrewijk HCIM is opgericht. Ik heb inmiddels voor verschillende farmabedrijven tijdelijke opdrachten vervuld naar volle tevredenheid van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer.

Een tussenstap in de non-profit sector op het gebied van “Access to Essential medicines voor ontwikkelingslanden” heeft voor extra verdieping gezorgd met name als het gaat om ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”. In onze bevoorrechte situatie in de westerse wereld staan wij niet altijd stil bij de schrijnende situatie van de zorg in ontwikkelingslanden en de vernietiging door ziekten als HIV/Aids, Tuberculose en Malaria.
 
 
Als Consultant en Interim-manager ben ik inzetbaar binnen de Zorgsector en de farmaceutische industrie voor o.a.:
  • Strategisch advies, bijv. bij productintroducties of een herbezinning/aanscherping activiteiten
  • Coordinatie en begeleiding van Europese product introducties
  • Interim-management bij ziekte of langdurige afwezigheid zoals zwangerschapsverlof
  • Als Project manager bij extra werkdruk voor grote projecten, productintroducties, ontwikkeling van nieuwe marketingacties etc.